fbpx

Goedkope treinkaartjes: overzicht januari 2017

05 jan 2017 21:56

UPDATE: Januari is voorbij. Check het nieuwe overzicht van februari, of gebruik de prijsvergelijker.

ARCHIEF. Het nieuwe jaar begint met een aantal leuke treinacties. Zo verkoopt Blokker deze maand voordeelig een Dal Dagkaart en kun je bij de HEMA een cadeukaart met 30% korting kopen voor de NS Spoordeelwinkel. Daardoor kun je deze maand al treinkaartjes kopen vanaf 13,30 euro!

1. Dagretour extra voordelig met cadeaukaart
De NS Spoordeelwinkel verkoopt deze maand een dagretour + versnapering voor 19 euro. Maar als je bij de HEMA een cadeaukaart koopt voor de NS Spoordeelwinkel bespaar je 30%. Daardoor betaal je feitelijk 13,30 euro. Het leuke is dat je het tegoed van de cadeaukaart niet in één keer hoeft te spenderen en dat de kaart 2 jaar geldig blijft.

2. Dal Dagkaart: 14,50 euro
Bij de Blokker kun je deze maand weer terecht voor goedkope treinkaartjes. In elk geval tot en met 18 januari kun je bij de Blokker een Dal Dagkaart kopen voor 14,50 euro. Je mag de reis doordeweeks niet beginnen tijdens de ochtend- en avondspits (6:30-9:00,16:00-18:30), maar als je vóór de spits bent ingecheckt mag je de treinreis bij NS wel in de spits afmaken. Alles over de Blokker Treinactie.

3. Dagretour met korting
Als je het kopen van een cadeaukaart teveel gedoe vind, kun je uiteraard ook direct een dagretour + versnapering voor 19 euro kopen. Handig is dat je doordeweeks ook tijdens de avondspits mag reizen, en het is natuurlijk leuk dat er ook een warme drank en een versnapering is inbegrepen. De treinreis moet doordeweeks na 9:00 uur beginnen. Hier te koop.

4. Dagje Efteling: 39 euro (incl. Trein en bus)
De Eftelingis het populairste attractiepark van Nederland. Normaal betaal je al bijna 39 euro voor een los toegangskaartje. Maar nu bezoek je de Efteling, inclusief trein én busreis voor 39 euro. Kinderen t/m 11 jaar betalen 29 euro. Koop je nu een NS cadeaukaart bij de Hema? Dan ben je zelfs nog voordeliger uit. Per trein reis je naar Den Bosch of Breda, vanuit daar reis je met de bus verder naar de Efteling. Uiteraard is ook de terugreis (op dezelfde dag) inbegrepen. Doordeweeks mag de treinreis niet voor 9 uur beginnen. Hier te koop.

5. Dineren + Dagretour: 34 euro
Voor 34 euro heb je een 3-gangendiner met treinkaartje. Het diner vind plaats bij één van de 16 restaurants van Humphrey’s Restaurants. Voor het diner dien je vooraf online te reserveren. Koop je bij de HEMA een NS cadeaukaart met korting? Dan is het uiteraard nog wat voordeliger Hier te koop.

7. Beurstoegang, inclusief trein
(Ook hier kun je extra besparen door bij de HEMA een NS cadeaukaart met korting te kopen.)

  • Huishoudbeurs (18 t/m 26 feb, Amsterdam RAI): 34 euro
  • Nationale Gezondheidsbeurs (2 t/m 5 feb. Jaarbeurs Utrecht): 24 euro
  • Vakantiebeurs (11 t/m 15 jan, Jaarbeurs Utrecht): 29 euro
  • Fiets en Wandelbeurs (11 en 12 feb. Jaarbeurs Utrecht): vanaf 27 euro

8. Rijksmuseum of Wildlands
(Ook hier kun je extra besparen door bij de HEMA een NS cadeaukaart met korting te kopen.)

  • Rijksmuseum incl trein en GVB bus/tram: 33 euro
  • Wildlands (Dierentuin Emmen), incl. trein: 33 euro