fbpx

Kalender en Spoorboekje 2017 weer te koop

Voor de vijfde keer geven Treinreiziger.nl en Rover weer een papieren spoorboekje uit. In vrijwel heel Nederland veranderen per 11 december de treintijden. Het spoorboekje 2017 is online al te reserveren.

Reserveer Spoorboekje

De verwachting is dat het spoorboekje vlak voor de ingangsdatum – op 9 december – geleverd kan worden. Vanaf die datum is het spoorboekje ook te vinden in de AKO-boekwinkels. De verkoopprijs blijft ongewijzigd: 9,95 euro. Online worden er nog wel verzendkosten in rekening gebracht. Leden van Rover krijgen 50% korting op het boekje.

Kalender
Behalve het spoorboekje geeft Treinreiziger.nl ook een treinkalender uit. Die kalender is in A3– en A4-formaat beschikbaar. Deze is nu al beschikbaar (beperkt aantal exemplaren), op 2 december verschijnt er een herdruk. De kalender bevat foto´s van de Veolios (januari), FLIRT NS (Februari), Mat ’64 (maart), Spurt (april), De Kameel (mei), FLIRT Abellio (juni), ICMm (juli), FLIRT Arriva (augustus), SGMm (september), DDZ (oktober), CityNightLine (november) en Eurostar E320 (december).