fbpx

Kruidvat introduceert OV-WeekendPas

Twaalf weekenddagen vrijwel onbeperkt met de bus, dat kan met de OV WeekendPas, die Kruidvat komende dinsdag (12 juni) zal introduceren. De stadsvervoerders van Amsterdam, Rotterdam en Den Haag doen niet aan de actie mee. De speciale pas kost 9,95 euro.

De OV WeekendPas is van 7 juli t/m 12 augustus op alle twaalf weekenddagen geldig. De actie wordt exclusief bij Kruidvat aangeboden en komt voort uit een samenwerking met de regionale vervoerders.

Besparing
“Reizen met het openbaar vervoer is comfortabel en veilig, maar voor veel van onze klanten een stijgende kostenpost. Hierin willen wij onze klanten graag tegemoet komen." aldus Milo Laseur, directeur marketing bij Kruidvat. Volgens de directeur kan de reiziger met de kaart tientallen euro´s besparen.

Geldig
De OV WeekendPas is geldig bij negen regionale vervoersmaatschappijen: Arriva, Veolia, Connexxion, GVU, Syntus, EBS, Breng, Qbuzz en Hermes. De OV WeekendPas is niet geldig bij de GVB (Amsterdam), RET (Rotterdam) en HTM (Den Haag). De actie is ook niet geldig in de (regionale) trein, wel in de Utrechtse tram.

Stadsvervoerders
De stadsvervoerders doen niet mee aan de actie, omdat de regionale vervoerders dat niet zagen zitten. "Wij zijn niet benaderd om deel te nemen aan deze actie" bevestigt GVB woordvoerder Leonie Scholten. Een zegsvrouw van Kruidvat wijst erop dat deze stadsvervoerders nog staatsbedrijven zijn. "Met deze bedrijven hebben wij een landelijke dekking, die halen we niet met de stadsvervoerders" aldus de zegsvrouw.

Treinkaartjes
Kruidvat had al regelmatig acties met dagkaarten met NS. De actie voor de bus is nieuw. Wie op zoek is voor een actiedagkaart voor de trein, kan t/m 15 juni terecht bij Blokker.