fbpx

LIVE: Kilometer Kampioen & Stations Kampioen

23 jun 2017 17:32

Hoeveel kilometers kan je afleggen in 24 uur? Die vraag staat centraal bij de Kilometer Kampioen, een wedstrijd georganiseerd door Treinreiziger.nl. Vanaf 0:00 uur mogen de 110 deelnemers van de wedstrijd een startmoment kiezen. Veel deelnemers zullen echter al eerder op pad gaan, omdat ze niet starten in hun woonplaats maar op een strategisch gekozen startstation. 

Daarnaast organiseert Treinreiziger.nl de Stations Kampioen: hoeveel stations kun je aandoen in 12 uur? Aan die wedstrijd doen ruim 20 deelnemers mee. Zowel reizigers van de Kilometer- als Stations Kampioen moeten zaterdag tussen 10:00 en 14:00 uur Utrecht Centraal aandoen. In deze liveblog doen we verslag van beide wedstrijden.

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
7 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jan Luit
6 jaren geleden

Iedereen veel succes met deze wedstrijd, ik had het goed ingeschat dat ik helaas niet mee kan doen wegens het herstel van een operatie, want opgeven en vervolgens afzeggen zit niemand op te wachten…

Hoop er de volgende keer ook weer bij te zijn!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Jan Luit

Dank, succes met herstel. Wie weet de volgende keer, en leuk dat je de wedstrijd volgt.

Geurt
6 jaren geleden

Matthias, zet ‘m op

Erwin
6 jaren geleden

Ontzettend leuk om dit avontuur mee te lezen. Well done!

Redacteur
Erwin Wessels
6 jaren geleden

Ik dring hierbij heel hard aan op een editie 2018. 🙂

J. Monderman
6 jaren geleden

Deze wedstrijd lijkt in navolging van een boek dat in 1954 verscheen, geschreven door A.D. Hildebrand, De Kilometerkampioen. Dit ging eveneens over een wedstrijd tussen drie deelnemers met als prijs eveneens een tour door Europa.
Dit was in opdracht van een aantal bedrijven. Men kon de gekleurde plaatjes sparen en inplakken. Het boek is nog wel te vinden op boekenmarkten

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  J. Monderman

Dat klopt, daarop is de wedstrijd geinspireerd. Nu is het de bedenker niet A.D. Hildebrand, maar Hildebrand van Kuijeren :-). Dus ook een Hildebrand.