fbpx
Foto: Guus van de Wetering (NS/GUUS PR, archief)

NS komt met acties voor vaste klanten

Vaste klanten van de Nederlandse Spoorwegen kunnen vanaf vrijdag t/m 31 januari extra voordelig met de trein op stap. Daarmee wil het bedrijf vaste klanten compenseren voor de problemen rond het winterweer.

Voor reizigers zonder abonnement introduceerde NS eerder al het ´Zoutkaartje´. Elke reiziger kan in januari op werkdagen buiten de spits met korting reizen. Daarmee wil het spoorbedrijf reizigers stimuleren om buiten de spits te reizen. Normaal mogen alleen vaste klanten met een Voordeelurenabonnement of Jaartrajectkaart met korting reizen. Voor deze groep klanten komt het spoorbedrijf nu met andere acties, zogenoemde zoutaanbiedingen. Het gaat om de volgende acties:

  • Jaar(traject)kaarthouders 1e klas kunnen op werkdagen tussen 10 en 15 uur een gratis winterbrunch krijgen bij De Brooodzaak. Tussen 9 en 16 uur en na 19 uur kunnen zij gratis koffie en thee halen bij Kiosk op de stations;
  • Jaar(traject)kaarthouders 2e klas mogen op werkdagen tussen 9 en 16 uur en na 19 uur hun reis in de 1e klas afleggen. De actie geldt niet voor studentenkaarthouders;
  • Houders van een Voordeelurenabonnement kunnen op werkdagen na 19 uur onbeperkt in de 2e klas reizen voor € 2,50 per avond. Reizigers kunnen voor € 2,50 reizen door een railrunner-kaartje te kopen. Reizigers met een OV-studentenkaart Weekend kunnen ook van deze actie gebruik maken.
  • Maandkaarthouders kunnen door-de-weeks tussen 9 en 16 uur en na 19 uur een gratis warme drank halen bij de Kiosk.
  • Studenten met een Studenten-OV mogen in januari op zondag gratis reizen.

De aanbiedingen gelden vanaf 7 januari tot en met 31 januari 2011 op maandag t/m vrijdag.
De aanbiedingen gelden alleen in treinen van NS, met uitzondering van Thalys, Fyra en ICE. De acties zijn uitsluitend voor vaste klanten, niet voor meereizende personen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *