fbpx

Wörgl

Vanuit Nederland rijdt er in het winterseizoen op vrijdags een rechtstreekse nachttrein naar Wörgl. Uw wintersport (inclusief treinreis en verblijf) kunt u boeken via De Jong Intra. Alleen op zoek naar een treinticket? Boek voordeelig uw treinreis via de Skitrein.

De trein naar Wörgl en Innsbruck is bedoeld voor de wintersport. De CityNightLine naar Innsbruck stopt in Wörgl, maar deze is niet online te boeken. Daarnaast stopt de Skitrein en de Alpen Expres in Wörgl. Deze treinen zijn wel online te boeken, de skitrein via deze link en de Alpen Expres via deze link.

Skitrein Wörgl
De Skitrein vertrekt op vrijdagavond vanuit Utrecht Centraal, Den Bosch en Venlo en gaat vervolgens richting de sneeuw. Zaterdagmorgen komt de trein aan in Wörgl. Op zaterdagavond rijdt de Skitrein weer terug naar Nederland. Lees hier meer over de SkiTrein oostenrijk.
Retourtje Wörgl is verkrijgbaar vanaf € 59,-

Alpen Expres Wörgl
De Alpen Expres vertrekt eveneens op vrijdagavond uit Utrecht, Den Bosch en Venlo. Maar in vergelijking met de Skitrein is de Alpen Expres een stukje luxer. Zo zijn er in de Skitrein alleen zitplaatsen en slaapplaatsen in een 6 persoonscabine. Bij de Alpen Expres kunt u ook kiezen voor een 2, 3 of 4 persoonscabine. Meer ruimte voor u zelf dus. Daarnaast is het ontbijt bij de Alpen Expres inbegrepen. De Alpen Expres is weliswaar duurder, maar ook comfortabeler. Treintickets voor de Alpen Expres zijn hier te boeken.

Wintersport per trein
Wilt u op wintersport per trein? Kijk dan ook eens op de website van De Jong Intra. Hier kan u een wintersportvakantie, incl. treinreis boeken.