X

Goedkope treinkaartjes 2019: Treinacties vanaf € 12,50

Op zoek naar een goedkoop treinkaartje? Ook in 2019 zijn er natuurlijk weer treinacties. Bijvoorbeeld via Actie van de Dag, VakantieVeilingen en de Spoordeelwinkel. Ook zijn er regelmatig dagkaart acties via Kruidvat, Albert Heijn en Hema. Alle acties zijn verwerkt in onze prijsvergelijker.

Dagretour Spoordeelwinkel

€19,-
info & bestellen

e-ticket
reizen t/m 31 mrt
online te koop
Voor slechts 19 euro heb je een 2e klas treinkaartje. Met dit kaartje mag je dezelfde dag heen en terug reizen tussen twee stations naar keuze. Doordeweeks geldig na 9:00 uur (ook tijdens avondspits), inclusief koffie of thee en Italiaanse lekkernij bij Doppio op de dag dat je reist.

2x Enkele reis € 25

€25,-
Info & Bestellen

e-ticket
reizen t/m 26 april
€ 12,50 p/s
Wil je goedkoop met de trein, maar reis je niet dezelfde dag heen en terug? Koop dan bij VakantieVeilingen twee enkele reizen voor €25. Dat is omgerekend €12,50 per treinkaartje. Je kunt beide kaartjes ook op verschillende trajecten of voor verschillende personen gebruiken. Reis je van of naar Schiphol, Rotterdam of Eindhoven: dan is deze actie nog goedkoper.

1e klas Dagretour

€ 24
Info & Bestellen
e-ticket
t/m 31 mrt
dagretour
Lekker 1e klas reizen? Dat kan voor slechts € 24. Behalve een dagretour (geldig tussen twee stations naar keuze) kun je ook een Hotchocspoon bij Chocolate Company halen. Je treinkaartje kun je laden in de NS app of uitprinten. Hier te koop.

Dal Dagkaart Trein € 19,50

€ 19,50
Info & Bestellen

e-ticket
t/m 26 april
dal dagkaart
Onbeperkt reizen met de trein door Nederland? Dat kan in de daluren (dus niet tijdens de ochtend én avondspits) voor slechts € 19,50. De werkelijke tijd is daarbij bepalend (en dus niet de inchecktijd). In het weekend kun je heel de dag reizen. Hier te koop

Treinkaartje België: Antwerpen max € 26

€ 20,-
Info & Bestellen

e-ticket
7 dagen voor vertrek
vanaf € 20
Koop minimaal 7 dagen voor vertrek een treinkaartje naar België en bespaar fors! Zo betaal je doordeweeks (maandag t/m donderdag) nooit meer dan 20 euro voor een enkeltje Antwerpen. In het weekend (vrijdag t/m zondag) betaal je maximaal 26 euro. Soms zelfs minder. Je reist per intercity. Deze actie kan niet uitverkocht raken! Alleen online te koop

Trein + Winter Efteling met korting

€ 41
Info & Bestellen

e-ticket
t/m 31 januari
combi ticket
Lekker een dagje Winter Efteling? Normaal kost het ticket voor de Efteling al bijna € 41, nu krijg je er een treinkaartje bij. Ook de bus van het station naar de Efteling (en terug) is inbegrepen. Zo wordt treinreizen wel erg leuk! Hier te koop.

Provinciehoofsteden in het Weekend

€ 18,50
Meer info
e-ticket
t/m 28 feb
dagretour
Wil je op een zaterdag of zondag naar een provinciehoofdstad of Rotterdam? Dan kun je bij Actie van de Dag een dagretour kopen voor € 18,50. Geldig naar: Arnhem C, Assen, Den Haag C, Groningen, Haarlem, ‘s-Hertogenbosch, Leeuwarden, Lelystad, Maastricht, Middelburg, Rotterdam C, Utrecht C en Zwolle. Hier te koop.

See Holland By Train for information in English.


Goedkoop naar Parijs

Al vanaf 35 euro reis je met de trein naar Parijs. Via onderstaande tool vind je snel op welke dagen je het goedkope tarief kunt vinden. Tarief is op basis van een enkele reis.

Nieuwsbrief Goedkope treinkaartjes

Ontvang onze gratis nieuwsbrief.

LET OP!!! We kunnen de nieuwsbrief ALLEEN verzenden als u nu de aanmelding bevestigd. U ontvangt nu een e-mail met een link waarmee u de aanmelding kunt bevestigen. GEEN LINK ontvangem? Controleer uw reclame of spam box.

Dit moet je weten over de treinacties:

Veel gestelde vragen:

Weten jullie wanneer er nieuwe aanbiedingen komen?

Nee. Alles wat wij weten, publiceren we in de regel online. We weten wel dat de NS Spoordeelwinkel altijd op de 1e van de maand met nieuwe acties komt. Sommige acties lijken jaarlijks terug te keren. Bijvoorbeeld het NS Seizoensretour. Maar het moment dat de verkoop start verschilt ieder jaar. In 2015 startte de actie al op 1 februari, en in 2017 pas in april. Dat jaar werd het seizoensretour echter ook nog een keer in het najaar aangeboden. De tijd dat we kunnen voorspellen wanneer er weer Kruidvat treinkaartjes, Blokker Dagkaarten of AH treinacties zijn, is voorbij. De verkoopperiodes – en ook voorwaarden – zijn veel minder voorspelbaar dan in het verleden.

Ik wil een goedkoop treinkaartje voor 9:00 uur. Kan dat?

Op de meeste momenten is dat onmogelijk. Tijdens de spitsuren reizen veel mensen met de trein, daarom kun je dan minder makkelijk een goedkoop kaartje vinden. Dat geldt helemaal voor de ochtendspits. Soms hebben Blokker en Albert Heijn Dal Dagkaarten waarmee je voor 6:30 uur een treinreis mag beginnen. Bij wegwerpkaartjes geldt: inchecktijd is bepalend. Dus wie om 6:25 uur incheckt met een wegwerpkaartje (mag bij NS) zijn reis afmaken, maar niet van vervoerder wisselen. Bij e-tickets is dat anders: bij een e-ticket is de werkelijke tijd bepalend, en mag je nooit reizen tijdens de ochtendspits. Tenzij je een voltarief e-ticket koopt, maar dan is er natuurlijk geen sprake meer van een goedkoop treinkaartje ;-).This post was last modified on januari 15, 2019 8:45 am

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
Categorie Home Treinkaartjes
Tags: Goedkope ov- en treintarievenmaandoverzicht treinkaartjes

Bekijk reacties

  • Ik zie het, ik ga het aanpassen. Mijn vermoeden is wel dat die dagkaart volgende week of de week daarop terug komt. Tot nu toe is de actie namelijk zo nu en dan een week offline geweest, maar laatste jaar nooit langer dan twee weken. (En ik denk zelfs nooit langer dan een week, maar dat durf ik niet zeker te zeggen).

 • ik heb per ongeluk dag daluren gekocht, maar het dagretour voor dezelfde prijs nodig, wat moet ik doen?

  • Oef, ze kunnen in principe niet geruild worden. Wellicht bewaren voor een andere reis? Of anders toch proberen te ruilen, maar volgens de voorwaarden kan dat niet.

 • Goedenavond,

  Ik wil het treinkaartje via vakantieveilingen bestellen, maar dit lukt me niet meer.
  Als ik op pak de deal klik, blijft hij maar laden, heb het op verschillende apparaten geprobeerd.

  Hebben jullie tips?

 • Wanneer komen er weer echte kaartjes die je niet omslachtig hoef te activeren, die niet op naam staan en waarbij je niet een bestemming van te voren hoeft op te geven?
  Lijkt me een mooi voornemen voor Blokker, Etos, AH en Kruidvat!

  • Ik ga uit dat we die in 2019 weer een keer of 5 krijgen. In oktober was de laatste goede actie. Ik verwacht zelf in januari of februari weer een scherpe actie.

 • Hallo, ik heb 2 treinkaartjes besteld voor 25,= en ik heb betaald, nu na een uur heb ik wel de betalingsbevestiging maar geen e tickets

  • Heb je ze gekocht bij VakantieVeilingen? Dan kun je inloggen en ze daar downloaden. Bij ActievandeDag gekocht? Dan kun je ze hier alsnog vinden via: https://www.actievandedag.nl/account/mijn-boekingen Lukt het niet? Bel dan even de klantenservice waar je ze gekocht hebt, en houd de betaalgegevens bij de hand. Dan kunnen ze de tickets opnieuw versturen.

 • Ik heb net een eersteklas-kaartje dagretour van 24 euro gekocht en verzilverd. Echter nergens, noch in de mail noch in de pdf, kon ik de beloofde voucher van Choco Company bespeuren. het heeft ook geen zin meer om een klacht in te dienen, want morgenochtend stap ik op de trein. Dit is gewoon misleiding!

  • In de e-mail van het treinkaartje zit inderdaad geen voucher. En het staat inderdaad ook niet op de pdf van het treinkaartje. Als het goed is vind je de voucher in de bevestigingsmail van de Spoordeelwinkel. Dat is de eerste e-mail, waarin ook de link staat waar je het treinkaartje kunt verzilveren.

 • Wel bizar dat je "gelokt" wordt met een goedkoper treinkaartje met een extraatje. Die je daarna NIET, kunt verzilveren: retour Utrecht centraal met koffie en Italiaanse lekkernij. Blijkt de genoemde uitbater 41 minuten lopen van het centraal station te zitten.....Of je moet verplicht een bus nemen van het centrum af... nogal dwaas zo'n "aanbieding".

  • Wat een vrolijkheid. Het is inderdaad een extraatje. Je kunt reizen tussen twee stations naar keuze. Ongeacht of betreffende keten daar nu wel of niet in de buurt gevestigd is. Ik verwacht dat niemand die actie koopt voor de koffie en italiaanse lekkernij. Bij acties waar dat wel zo is, bijvoorbeeld bezoekje Madurodam of Efteling, dan is de bus bij inbegrepen. Dat is bij deze actie niet echt haalbaar, want dan zou je sommige reizen niet meer voordelig kunnen maken omdat betreffende winkelketen daar niet gevestigd is.

 • weet iemand dit? Ik heb een kaartje van Actie van de dag om naar Schiphol te gaan,(Heenreis naar EIN, ROT of AMS ✈), kan ik met dit kaartje ook een tussenstop in Amersfoort (ligt op de route) maken?
  Station Amersfoort heeft poortjes, dus gaat met de QR-code op het kaartje het poortje open, en kan ik daarna ook weer het station op met de code?