fbpx

Burgers Zoo met korting

Lekker een dagje er op uit? Het kan weer, de dierentuinen zijn weer geopend. In Burgers Zoo vind je de mooiste diersoorten. Breng een bezoekje aan het aquarium, struin door de jungle en bekijk de mooiste dieren in de woestijn. Een dagje dierentuin wordt nu nog leuker met korting. Zo krijg je bij Tripper 19% korting bij Burgers Zoo.

Ontdek het dierenrijk in Burgers Zoo

Wanneer je Burgers Zoo binnenstapt, word je meteen begroet door het geluid van de pinguïns. Dat is echter niet het enige dat te beleven valt in Burgers Zoo! Bekijk de imposante olifanten en de gigantische neushoorns, sta oog in oog met indrukwekkende tijgers en bewonder de elegante flamingo’s. Je kijkt je ogen uit! Bijzonder is ook dat je bij Burgers Zoo op safari kunt. Zo kun je vanuit een houten observatiehut jachtluipaarden en de leeuwenfamilie bewonderen. De dierentuin is ruim opgezet: maar liefst 45 hectare groot. Daardoor hebben de dieren alle ruimte. Kortom: in Burgers Zoo kun je met gemak uren vertoeven!

Trein + Burgers Zoo

Je ontvangt ook korting bij Burgers Zoo als je per trein komt. Tenminste, als je gebruik maakt van de actie van de NS Spoordeelwinkel. Tot en met 31 augustus 2021 kun je een combiticket kopen voor de dierentuin en trein. Ook de bus vanaf Arnhem station naar Burgers Zoo is inbegrepen. Op die manier reis je vanaf elk station in Nederland voor 36 euro naar Burgers Zoo (inclusief toegang). Kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen 19 euro.

Ook korting bij Tripper

Ook bij Tripper krijg je korting bij Burgers Zoo en betaal je net als bij AD Webwinkel 17,50 euro. Het voordeel is dat je bij Tripper geen administratiekosten betaald. Het nadeel is dat deze tickets ook niet geldig zijn in de zomervakantie.

Andere aanbiedingen Burgers Zoo

Op de pagina Burgers Zoo met Korting vind je altijd een actueel overzicht van aantrekkelijke aanbiedingen. Ook andere Dierentuin Kortingen kun je op die site vinden. Bijvoorbeeld als je in de zomer met korting naar Burgers Zoo wil. Dan kun je bieden op twee toegangskaartjes via Ticketveiling.nl. Let op: hier komen nog wel 5 euro administratiekosten bij. Ben je lid van de ANWB? Dan kun je ook via de ANWB korting krijgen. Maar ook bij Burgers Zoo zelf kun je korting krijgen. Bij een e-ticket betaal je namelijk een euro per persoon minder: 21,50 euro per persoon. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. Kinderen van 4 t/m 9 jaar betalen online € 18,50.

Files zijn verleden tijd: Burgers Zoo per trein!

Wanneer je eenmaal kaartjes voor Burgers Zoo met korting gescoord hebt, rest er nog maar één ding: het vervoer! Heb je geen zin om een eind te rijden en het risico te lopen om in de file terecht te komen? Geen probleem. Met het openbaar vervoer kun je prima naar Burgers Zoo – en het is ook nog eens beter voor het milieu! Allereerst neem je de trein naar Arnhem Centraal. Arnhem Centraal heeft een directe verbinding met onder andere Amsterdam Bijlmer, Nijmegen, Breda, Zwolle, Utrecht, Alkmaar en Den Bosch. Vanaf Arnhem Centraal neem je bus 3 naar Burgers Zoo. Deze bus heeft een eigen halte bij de dierentuin. Het busritje duurt slechts 15 à 20 minuten en je wordt voor de deur afgezet. Dan kan de pret meteen beginnen!

Burgers Zoo & COVID19

Let op: vanwege de huidige COVID19 situatie zijn er maatregelen genomen. De ecosystemen binnen, de Bush, Desert, Ocean en Mangrove blijven tot nader orde gesloten. De dierentuin hoopt op 11 juni weer volledig open te gaan. Bij het bezoeken van Burgers Zoo is het dragen van een mondkapje verplicht.

0 0 stemmen
Artikel waardering
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
dom jos
6 jaren geleden

Goede dag,ieder jaar op den 1ste zaterdag van
september trekken wij naar een pretpark of
dierentuin,daar de prijzen + autocar oplopen
en wij een vereniging zijn van grote gezinnen
is het voor velen finaceel niet mogelijk voor grote gezinnen om mee te gaan.
daarom vragen wij of het niet mogelijk is voor
ons een korting toe te staan.ieder jaar gaan er + – een 100 tal personen mee.
graag spoedig een seintje.
groetjes.
{adres verwijderd}

dries molenaar
5 jaren geleden
Antwoord aan  dom jos

Hopelijk leest iemand mee die snapt waar dit over gaat.

Patrick
5 jaren geleden

Normaal gesproken lees ik erg graag jullie nieuws over treinen en meer. Dit artikel lijkt meer op reclame dan op relevant objectief nieuws over treinen. Een simpele verwijzing naar het feit dat je met de trein daar naartoe kan reizen, doet daar in mijn beleving niets aan af.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Patrick

Dit is inderdaad geen nieuws artikel, maar zoals we goedkope treinkaartjes in beeld brengen hebben we ook een paar verstopte pagina’s over uitjes die soms even op de voorpagina staan waar commerciële motieven inderdaad een rol spelen.

Anoniem
5 jaren geleden

Dank voor je eerlijke reactie! Geen gelul erom heen gewoon zal het is.
Dan weet ik dat ik soms over dat soort artikelen heen moet lezen om ergernissen vanuit mijn kan te voorkomen.

Ondanks mijn ietwat geïrriteerde reactie, ben ik wel bl

Patrick
5 jaren geleden

Dank voor je eerlijke reactie! Geen gelul erom heen gewoon zal het is.
Dan weet ik dat ik soms over dat soort artikelen heen moet lezen om ergernissen vanuit mijn kan te voorkomen.

Ondanks mijn ietwat geïrriteerde reactie, ben ik wel blij met je site

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Patrick

Gelukkig, dank voor je begrip.

Cole
5 jaren geleden

en bus 3 is ook nog eens een milieuvriendelijke elektrische trolleybus

René
9 maanden geleden

Had een nare ervaring met bestellen van tickets voor Burgers Zoo via Tripper.nl
Ze hebben daar hun IT niet op orde, de website werkte niet goed, doodlopende links, foutmelding bij een te kort password werkte niet, was via formulier niet aan te passen, maar was wel goed bevonden voor betaling, chat was offline, en loop-effecten met steeds doodlopen. Ik kon na eindeloos proberen het alleen maar goed krijgen via e-mailverzoek. Op nederlandreview.nl bleken er nog anderen helemaal zelfs hun geld te zijn kwijt geraakt of nota bene ongeldige vouchers te hebben ontvangen. Voor anderen werkte het wel weer goed dan. NS, verwijs niet meer naar deze onbetrouwbare Tripper-dienst! Dit soort stress is niet goed voor je gezondheid en je vertrouwen.

René
9 maanden geleden

Hier staat: “Het voordeel is dat je bij Tripper geen administratiekosten betaald. Het nadeel is dat deze tickets ook niet geldig zijn in de zomervakantie.” betekent dat dat je tickets verkocht krijgt die in september niet geldig zijn? Wat heet vakantieperiode…. zomertijdperiode?