fbpx
Foto: Stefan Verkerk

Goedkope treinkaartjes augustus 2017 op een rij

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

Dit overzicht heeft betrekking op augustus 2017. Bekijk hier alle goedkope treinkaartjes van september 2017.


Archief. Lekker genieten van de vakantie in eigen land? Ook in augustus zijn er tal van goedkope treinkaartjes. Zoals iedere maand hebben we ook nu de beste treinacties op een rij gezet. Met onze prijsvergelijker ontdek je snel en éénvoudig welk treinkaartje voor jouw reis het goedkoopst is. Ook het gratis meereiskaartje is verwerkt in de prijsvergelijker. De voordelige treinkaartjes zijn tenzij anders vermeld doordeweeks niet geldig voor 9:00 uur. In het weekend zijn er in de regel geen tijdsbeperkingen.

(Bij gebruik van Adblocker kan essentiële informatie wegvallen.)

1. NS Zomertoer: Samen treinen voor 13 euro p.p.
Reis doordeweeks na 9:00 uur met twee personen voor slechts 26 euro. Dat is omgerekend dus 13 euro per persoon. Met dit goedkope treinkaartje mag je kris, kras samen door Nederland. Het betreft een e-ticket, uitprinten is echter niet verplicht. Je kunt het namelijk ook op je smartphone tonen met de NS Reisplanner app. De NS Zomertoer is heel de maand augustus op ns.nl te koop, dus koop het gerust kort voor vertrek! NS Zomertoer is niet te gebruiken in het weekend.

2. HEMA Treinkaartje € 17,50

 • € 17,-
 • Dagretour (e-ticket & mobiel-ticket)
 • Reisperiode: t/m 15 oktober

HEMA heeft weer goedkope treinkaartjes. Ze worden verkocht t/m 27 augustus en zijn te gebruiken t/m 15 oktober. Het leuke is dat er ook nog een pocketfotoboekje ter waarde van 7 euro is inbegrepen. Dit HEMA treinkaartje is ook online te koop, maar niet bij de HEMA winkels op stations. Voor vaste klanten heeft NS overigens een betere aanbieding (Vindbaar via onze prijsvergelijker. Vergeet niet aan te geven dat je een abonnement hebt.)

3. Twee enkele reizen voor € 20,50

 • € 10,25 per enkeltje (te koop per 2)
 • Enkele reis (e-ticket)
 • Reisperiode: t/m 31 oktober

Wil je niet op dezelfde dag heen en terug reizen? Dan is deze aanbieding ideaal: twee enkele reizen voor 20,50 euro. Te koop bij VakantieVeilingen. Deze voordelige enkeltjes worden geleverd als e-ticket. De enkeltjes zijn te gebruiken tot en met 31 oktober 2017.

4. Combideals: Trein + Dagje uit
Goedkoop een dagje uit met de trein? Dat kan. Zie ook ons overzicht met de 11 leukste dagjes uit met korting. De vijf beste combideals in augustus zijn:

 • Trein + Bus + Walibi: € 39 (zie ook: Walibi met Korting)
 • Trein + Bus + Efteling: € 43 (zie ook: Efteling met Korting)
 • Trein + HTM-dagkaart + Madurodam: € 29 (zie ook: Madurodam met Korting)
 • Dagje Amsterdam, incl. rondvaart: € 24
 • Trein + Madame Tussauds: € 26

Bij deze combideals is een dagretour voor de trein inbegrepen én een toegangskaart. Als de bus is inbegrepen, gaat het om de bus tussen het nabijgelegen treinstation en het uitje. De combideals worden geleverd als e-ticket en moeten uitgeprint worden.

5. Dagretour met lekkernij en sap bij Délifrance: 19 euro

 • 19,-
 • Dagretour, e-ticket
 • Reisperiode: t/m 30 september

meer info

Met dit treinkaartje kun je een retourreis maken tussen twee stations naar keuze. Het treinkaartje wordt geleverd als e-ticket, dit treinkaartje dien je zelf uit te printen. Doordeweeks alleen geldig na 9:00 uur, maar in het weekend heel de dag. Bij deze actie mag je ook een sapje én zoete lekkernij halen bij Délifrance. Prima actie dus. Te koop bij de NS Spoordeelwinkel.

6. Gratis meereiskaartje
Ook leuk: het gratis meereiskaartje. Let wel goed op: dit is niet te combineren met actietreinkaartjes, maar wel met een abonnement of een voltarief treinkaartje. Check hier alle voorwaarden van het meereiskaartje. Met onze prijsvergelijker check je of dit het voordeligst is. Bij veel lange reizen zal doordeweeks de NS Zomertoer goedkoper zijn.

7. Tijdelijk een abonnement
Wil je ieder weekend met de trein kunnen? Dat kan met het NS Weekend Vrij abonnement. Normaal alleen te koop met een jaarcontract, maar nu ook tijdelijk met een maandcontract. Voor 39 euro reis je één maand lang onbeperkt met de trein in het weekend. En wist je al dat het weekend bij NS op vrijdagavond 18:30 uur in gaat? Na afloop van de maand stopt het contract vanzelf. Behalve Weekend Vrij kun je deze maand ook tijdelijk een maandabonnement Dal Vrij kopen, voor 119 euro. Ook dit stopt automatisch na een maand. Met Dal Vrij kan je ook doordeweeks reizen. Alleen tussen 6:30-9:00 uur en 16:00-18:30 uur kun je niet inchecken.

8. Evenementenretour
Reis met z’n tweeën op een vrijdag, zaterdag of zondag na 11:00 uur. En dat voor 19,90 euro. Dat komt dus neer op 9,95 euro per persoon. Het evenementenretour is te koop t/m 30 september. Dat is ook direct de reisperiode. Deze actie is leverbaar als e-ticket en als mobiel ticket.

9. NS Jongerentoer
Jongeren tussen de 12 en 18 jaar reizen kunnen er lekker voordelig op uit met de NS Jongerentoer: 3 dagen treinen voor 33 euro. Hier lees je meer over deze treinactie.


Vooruitblik
Dit overzicht heeft betrekking tot augustus. Als september begint komt er een nieuw overzicht. Het is al bekend dat vanaf 4 september er een Primera Treinactie / OV-Dagkaart te koop is.

VERLOPEN NS Dagkaart
Een dag kris, kras, door Nederland? Dat kan met de NS Dagkaart van Actie van de Dag. Deze kost 20,50 euro en is daarmee iets duurder dan het eerder genoemde dagretour. Daar staat tegen over dat je met dit treinkaartje niet gebonden bent aan één traject maar heel Nederland door kunt. Let op: slechts te koop t/m 20 augustus. Reisperiode: t/m 30 september.

VERLOPEN: Treinkaartje voor het weekend
Tot en met 6 augustus verkoopt Kruidvat nog treinkaartjes. Die kun je gebruiken t/m 22 oktober 2017, maar alleen op een zaterdag of zondag. Het gaat om een e-ticket, en kan ook geleverd worden als mobiel ticket via de NS Reisplanner app. Uitprinten is dus niet verplicht.

0 0 stemmen
Artikel waardering
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
6 jaren geleden

lekker hoor…..je moet altijd maar SAMEN reizen terwijl Nederland toch al gauw 2.8 alleengaanders kent; wanneer mogen wij nou ook eens meeprofiteren NS..heerlijk conservatief allemaal…

neem het voortouw en trek nog meer reizigers naar je toe….denk aan de enkelingen en niet enkel de lesboos en anderen of gezinnetjes…ja toch..?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  John

Er zijn toch ook aanbiedingen voor alleenstaanden? Kruidvat treinkaartje, Spoordeelwinkel retour. Je hoeft natuurlijk niet met een partner te reizen, kan ook met een kennis zijn. Het was leuk geweest als het ook was toegestaan om alleen twee reizen te maken voor 26 euro.

Alida
6 jaren geleden

Heel veel aanbiedingen zijn voor 2 personen , aan alleengaande wordt te weinig gedacht.
Ook trein met een nachtje weg altijd op basis van 2 personen.
Het zou leuk zijn als daar meer aandacht voor zou komen!

Anoniem
6 jaren geleden
Antwoord aan  Alida

Lieve Alida,
Ik wil best met jou samen reizen hoor.

annemiek
6 jaren geleden

Ben ik het helemaal mee eens,

sorayafaverey
6 jaren geleden

het was leuk geweest als je er ook voor kon kieze die aanbieding te nemen en dan 13 euro te betalen voor 1 reis ipv verplicht direct 26 euro en dat voor 2 personen. ik moet morgen mijn zoon ophalen die van de kruidvat zijn er niet meer en deze wil ik niet halen omdat mij zoons kaartje gratis is aangezien hij 3 jaar jong is. ik baal enorm van dit soort kut acties. ik ben alleenstaand en reis altijd alleen ik zal nooit mee kunnen profiteren met dit soort acties als die van de kruidvat er niet zijn. plus moeten die van de kruidvat dan ook nog eens op vrijdag geldig zijn…..

Alex
6 jaren geleden
Antwoord aan  John

Dat is om te concurreren met de auto. Die is ook per persoon goedkoper als je met meerderen reist. Maar erg eerlijk is het inderdaad niet.

Riekie
6 jaren geleden
Antwoord aan  John

Ja het is inderdaad vervelend als je alleen staand bent wordt je met veel dingen gediscrimineerd , zoals uitjes voor 2 personen. Hotelovernachting voor 2 personen. Als je alleen bent betaal je een toeslag voor je kamer. Enz enz

caroline
6 jaren geleden
Antwoord aan  Riekie

Als je alleen in een hotel logeert bv via HKV, VakV of Kvat e.a., dan betaal je helemaal niet extra als solo. Gewoon overnachten op een 2p kamer.
De receptie moet vaak nog wel de toeristenbelasting aanpassen in hun computer.
Met die aanbieding trein + overnachting lukt zoiets helaas niet. Dus hotel boeken en apart treinkrtje via een aanbieding kopen.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  caroline

Daar betaal je als alleenstaande de helft?? Of betaal je dan hetzelfde dan als je met z’n tweeën was gegaan? Dat laatste neem ik aan. De trein alleen is hier nog altijd goedkoper dan met z’n tweeën. Een dagretour voor 1 persoon kost immers 19 euro.

Nettie
6 jaren geleden
Antwoord aan  caroline

Beste Caroline, wat is “HKV, VakV of Kvat”? en wat moet ik me voorstellen bij “e.a.”?

sorayafaverey
6 jaren geleden
Antwoord aan  Nettie

ze bedoelen daar mee HemaKaartVerkoop Kruidvat VakantieVeilingen en e.a betekent en andere een bestaande afkorting??? op school geleerd?????

Elles
6 jaren geleden
Antwoord aan  John

Het wordt zowiezo tijd dat alleenstaanden eens niet gediscrimineerd worden en maar extra moeten betalen. 1persoonstoeslag kent de ns dan nog niet.

Nick Hoebe
6 jaren geleden

Deze akties zijn inderdaad ook geschikt voor singles. Maar veruit de meeste akties in Spoor zijn voor tweetallen. Ik daar al vaak over geklaagd bij de NS maar krijg nooit antwoord.
En zo’n antwoord als: dan reis je toch gezellig met een kennis, slaat helemaal nergens op. Ik kan toch niet verplicht worden om samen met een ander op stap te gaan? Er zijn toch ook geen akties die alleen geldig zijn als je met z’n drieën gaat?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Nick Hoebe

Het is vrij gangbaar dat er groepskortingen zijn of familiekortingen. Dat zie je ook bij pretparken bijvoorbeeld. Nu is twee personen wel een hele kleine groep. Maar ook bij vakanties zie je dat de prijs voor twee personen gunstiger is. Het is inderdaad zo dat je niet verplicht kan worden om met een ander op stap te gaan. Maar dan is het gewoon wachten op een actie die wel interessant is. In het blad Spoor zijn de acties vaak toch minder interessant. De acties van Hema, Kruidvat, Spoordeelwinkel, AH en Blokker zijn tot nu toe uitermate geschikt voor alleenstaanden. Andere mensen vinden weer dat ze worden buitengesloten als het een e-ticket gaat. Of omdat ze geen korting krijgen met hun NS abonnement. Of zijn teleurgesteld omdat ze een actie niet kunnen gebruiken omdat ze niet heel de reis samen reizen. En zo lijkt het inmiddels een recht is om korting te krijgen. Voor drie personen zijn er inderdaad geen acties, die mensen vallen ook buiten de boot. Er zijn wel weer acties voor vier personen. Als ik de actievoorwaarden mocht kiezen had ik niet zo ingezet op verplicht samen reizen. Maar ik kan het best begrijpen.

Reiziger
6 jaren geleden

Je kunt je ook (gratis) aanmelden voor NS Extra. Nu hebben ze meerdere acties: Naar Rotterdam voor €15, Breda voor €12 en Groningen voor €9. Je hoeft niet per sé naar één van die steden, je kunt ook uitstappen op een station dat op de route van je beginstation naar Rotterdam, Breda of Groningen ligt.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Reiziger

De acties van NS Extra kunnen per reiziger verschillen.

Dini Mulder
6 jaren geleden

Ik wil helemaal geen zoete lekkernijen, ik wil alleen maar een dagkaart. En niet in het weekend wat dat is een ramp.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Dini Mulder

Dat kan ook, zie aanbieding 7.

Anne
6 jaren geleden

Ik kreeg het boekje ‘Treinpakkers’ in de bus vanwege mijn NS-abonnement.
Alleen maar aanbiedingen voor twee personen.
Ik reis altijd alleen, dus geen enkele leuke aanbieding. Moet ik iemand op het station gaan vragen of die ook een ‘Swirl’ met vijf toppings wil en dan de kosten delen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anne

Er staan ook wel acties tussen voor één persoon hoor. Dagretour-actie bijvoorbeeld, Efteling, Walibi, Rondvaart Amsterdam aanbieding

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anne

Boekje treinpakkers is overigens huis-aan-huis verspreid.

Diete Springelkamp
6 jaren geleden

Wordt dat huis aan huis verspreid? Daar ben ik het niet mee eens. Mijn ouders en broer in Delfzijl krijgen die voordeel actie wel, maar wij in Nieuwolda hebben dat niet gehad.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Diete Springelkamp

Dit is een reactie dat het geen exclusieve actie is voor abonnementhouders. Het is in grote delen van Nederland huis-aan-huis verspreid. Mensen met een nee-nee sticker kunnen geen ongeadresseerde reclame krijgen, en deze envelop dus ook niet. Verder maakt NS een eigen afweging in welk gebied ze willen verspreiden, daar kan ik moeilijk iets over zeggen. Maar: je kunt altijd de envelop alsnog aanvragen, wel geldt: op = op.

Anneke
6 jaren geleden

Als je een nee nee sticker op de brievenbus hebt krijg je die aanbiedingen niet.

Janneke
6 jaren geleden

Vind het lastig dat je ze soms moet printen, zoals nu bij Kruidvat. Mijn tweedehands printer printte na aankoop wel maar toen ik een kaartje wilde printen – een tijd geleden, andere aanbieder – natuurlijk niet.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Janneke

Kruidvat aanbieding en NS Zomertoer kun je ook laden op je smartphone in de NS Reisplanner app.

J. Veenstra
6 jaren geleden

Nou leuk die acties voor het activeren met een e ticket

heb geen telefoon en geen printer
Bedankt NS dat jullie hier ook rekening mee houden

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  J. Veenstra

Voor de duidelijkheid: wij verzamelen slechts de acties, en zijn niet van NS. Voor een bepaalde doelgroep is het e-ticket inderdaad lastig. Het meereiskaartje en de upgrade zijn gewoon wegwerp kaartjes. Ik vermoed ook dat er kaartjes blijven komen met wegwerpkaartjes.

Karla Eijgelsheim
6 jaren geleden
Antwoord aan  Janneke

Beste NS-medewerkers. Dat Kruidvat net als Hema is overgestapt op een E-ticket, is niet zo’n handige zet. De E-ticket verplicht mensen om te reizen op de dag die is ingevuld. Stel, je hebt gisteren avond je ticket uitgeprint en je wordt ‘s nachts ziek, of het is slecht weer, of er doet zich onverhoopt een ander vervelend voorval voor. Dan ben je mooi je kaart kwijt als je niet weg kan met de trein. Ook kan niet iedereen een E-ticket uitprinten. Niet iedereen heeft geld voor een printer of is hier handig in. De Hema E-tickets uitprinten is best omslachtig. Nu niet zeggen dat het ook met je GSM kan, want ook niet iedereen heeft een geschikte telefoon. De dagkaarten die ingecheckt kunnen worden hebben veel meer voordelen. Je kiest de dag en beslist op de dag zelf. Ik weet dat heel, heel veel mensen de dagkaarten gebruiken en hier zeer tevreden over zijn. Ik begrijp NS dan ook niet om zoveel verschillende kaarten aan te bieden, en zelfs de E-ticket bij Kruidvat introduceert en de dagkaart er uithaalt. Ook de Hema E-ticket is minder populair. Dit om de reeds gemelde reden. Voor het eerst sinds vele jaren heb ik bij Kruidvat géén kaarten gekocht. Ik reis altijd alleen en koop de kaarten bij alle winkels die ze aanbieden. Alleen niet de E-tickets. De mooiste kaart die ik ooit gebruikt heb, was de weekendretour die Albert Hein afgelopen winter verkocht. Helemaal super. Deze kaart was een test. Ik hoop van harte dat deze kaart gehandhaafd blijft en binnenkort weer te koop is. De kaart kan ook in andere seizoenen worden aangeboden wat mij betreft. Succes, groet, Karla

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Karla Eijgelsheim

Wij zijn geen NS medewerkers en verzamelen slechts de acties. Dus hebben hier weinig invloed op. We hebben de signalen die we binnen hebben gekregen wel doorgegeven. Ik verwacht dat er ook wegwerpkaartjes zullen blijven. Zeker gezien het signaal op de laatste Kruidvat actie. En verder kan ik alleen mensen helpen met de middelen die wij hebben. Dus dan is het inderdaad verwijzen naar de mogelijkheden van mobiel ticket en dergelijke.

Pim van engeland
6 jaren geleden
Antwoord aan  Karla Eijgelsheim

Beste Karla
De A.H.kaart vonden wij ook
FANTASTISCH
Bburagiale GROET
PIM

Janneke
6 jaren geleden
Antwoord aan  Janneke

Snap ik maar als ik net een tweedehands printer kan kopen koop ik geen smartphone. Ook niet nodig. Bij de bieb ben je afhankelijk van de openingstijden en op zondag natuurlijk dicht.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Janneke

Ik kan er weinig aan veranderen. Treinreiziger.nl staat los van NS, we verzamelen slechts de aanbiedingen. Er komen vast nog wel acties met wegwerpkaartjes. Meestal is het een mix, waarbij Spoordeelwinkel en NS zelf altijd e-tickets zijn. Net als HEMA. NS heeft geen distributiekanaal om tickets per post te versturen, en op station zijn mensen vaak bereid voltarief te betalen. Vandaar.

Anouska
6 jaren geleden

het meereis kaartje kan je best gebruiken als je alleen reist. Je vraagt gewoon iemand op het station: gaat u ook naar…. en dan leg je uit dat als de conducteur vraag met wie je mee reist je kan zeggen ; met die mevrouw / meneer. Nooit een probleem geweest, en bijna nooit vraagt een conducteur dat, maar dan zit je gewoon wat rustiger.

Gerrie de jongh
6 jaren geleden

Waarom krijgt niet iedereen de envelop met de treinpakkers ???

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Gerrie de jongh

Mensen met een nee-nee sticker kunnen geen ongeadresseerde reclame krijgen, en deze envelop dus ook niet. Verder maakt NS een eigen afweging in welk gebied ze willen verspreiden, daar kan ik moeilijk iets over zeggen. Maar: je kunt altijd de envelop alsnog aanvragen, wel geldt: op = op.

Cil
6 jaren geleden

Ik heb geen printer
Hoe kan ik dan profiteren van de aanbiedingen

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Cil

NS Zomertoer en Kruidvat Treinkaartje kun je ook op je mobiel tonen in de NS Reisplanner app.

Ida
6 jaren geleden
Antwoord aan  Cil

Je kan ook bij iemand die je kent zenden de email voor uit te printen, ik heb het met de vakantie ook gedaan toen in in het hotel verbleef in duitsland, dus jij krijg een email hiervan en deze zend je door naar een email van iemand die je kent met een printer. a.u.b

Petra holthuijsen
6 jaren geleden

Hoi mij naam is petraholthuijsen ikben op zoek naar. Goedkopetreinkaartom te reizen naar Rotterdam. T oe te gaan rond 15#

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Petra holthuijsen

Gebruik http://www.treinreiziger.nl/prijsvergelijker om de beste actie te vinden.

Ineke
6 jaren geleden

Bij een tijdelijk weekendabonnement van €39 gaat dan de maand per de 1e of per wanneer je het koopt en is dan 30 /31 dagen geldig? M.a.w. is een maand een maand in de letterlijke zin?

Ineke
6 jaren geleden

Geldt het tijdelijke maandabonnemet voor de letterlijke maanden ( dus gaat het op de 1e van de maand in) of vanaf een bepaalde datum nog een maand geldig?

Anoniem
6 jaren geleden

Waarom noemen jullie het evenementenretour niet?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Omdat deze nog niet bij ons bekend / gemeld was.

Jeanny Meeren
6 jaren geleden

Nu kom ik het regelmatig tegen, en het is waar: Als je alleen wilt reizen, en zelfs bereid bent om de volle mep voor 2 personen te betalen als je in je eentje reist kun je het bij veel aanbiedingen van de ns gewoon vergeten. Is dit een gevalletje: hoe voorkom je dat je teveel klanten krijgt? Gemiste kans jongens…..

Imen
6 jaren geleden

Is de actie van de enkele reizen via vakantieveilingen nog beschikbaar?

Olga
6 jaren geleden

Bij de Hema kun je vanaf morgen een dagretour kopen voor €17,50. Inclusief fotoboekje. Het is geldig tot 15 oktober en te koop tot 27 augustus.

Trijntje
6 jaren geleden

is de dagretour van de Hema ook doordeweeks geldig?

Olga
6 jaren geleden
Antwoord aan  Trijntje

Ja, vanaf 9.00 uur. Weekends geen restricties.

A.M.Dorenstouter
6 jaren geleden

Zijn er ook mogelijkheden/acties in sept?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  A.M.Dorenstouter

Ja, iedere maand zijn er wel acties, maar ik durf niet te zeggen welke. Op zich is het huidige HEMA ticket ook best scherp en te gebruiken in september.

M.L.
6 jaren geleden

Waar kan ik het Evenementenretour bestellen?
-ik kan het nergens vinden,

Vr groet.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  M.L.

Excuus dat ik uw vraag in eerste instantie over het hoofd heb gezien

Tom Goossen
6 jaren geleden

De ‘vanaf 9.00 uur’-voorwaarde bij bijna alle kaartjes is een vorm van discriminatie: woonplaatsdiscriminatie!

Mensen uit het midden van het land komen gemakkwlijk overal, mensen uit Groningen of Limburg verliezen zo de hele ochtend…
En kunnen op die manier nauwelijks van de aanbiedingen gebruik maken.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Tom Goossen

Dit gaat wel erg ver. Je moet niet vergeten dat dit treinkaartje is bedoeld de zitplaatsen in de rustige uren te vullen, die dankzij dit soort kaartjes inderdaad nu ook goed gevuld zijn. Mensen uit Groningen en Limburg kunnen meer kilometers maken voor hetzelfde geld. Zaterdag en zondag kun je ook voor 9:00 uur reizen. En je kunt er natuurlijk ook van Groningen naar Deventer mee reizen, of van Maastricht naar Eindhoven. Je hoeft er niet perse van Groningen naar Rotterdam of Eindhoven mee te gaan.

M.L.
6 jaren geleden

Weet iemand waar ik het Evenementenretour kan vinden/aanschaffen? Nr. 9; ik kan het nergens vinden..
dank alvast.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  M.L.
RP
6 jaren geleden

Wat een handige site, super.

Claudia Verhoeven
6 jaren geleden

vroeger (nog niet zo lang geleden) kocht je een goedkoop dagretourtje bij AH ,Hema of iets dergelijks
En op de dag van de reis liet je het kaartje afstempelen en ging de wijde wereld in
Nu kan je alleen nog maar goedkope kaartjes kopen als je een app expert bent,wat een ellende allemaal
denk dat ik voortaan weer een autootje ga huren(net als in de jaren 60tig) als ik eens weer
Een dagje wil reizen
met de trein is het niet meer fijn

Eva
6 jaren geleden

De reisperiode voor de enkeltjes aanbieding op Vakantieveilingen is nu verlengd t/m 30 november 2017. Misschien kan dit aangepast worden in de tekst.

Simone
6 jaren geleden

Als ik een meereiskaart Utrecht koop, is het dan een probleem als ik dan bij Eindhoven uitstap en weer instap op de terugweg of controleren ze echt of je naar Utrecht bent geweest (via de OV chipkaart van mijn medereiziger?)

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Simone

Nee, ze controleren of je met iemand mee reist.

Anoniem
6 jaren geleden

Ik ga pas weer een kaartje kopen als het een gewoon kaartje is en geen E ticket of app gedoe.

goedgemutst
6 jaren geleden

Ben het helemaal met karla eijgelsheim eens je hebt het erg goed verwoord wat het nadeel van e-ticket is. De ns doet wel erg zijn best om na de spits de trein leeg te houden. Ben gaan twijfelen over de goede bedoelingen van die kant.

Eva
6 jaren geleden

Mag je met een evenementenretour om het even welke bestemming kiezen?

Dekker
6 jaren geleden

Leuk hoor weer allemaal e tickets! Waarom worden nu de mensen vergeten die bv geen printer hebben of smart? Die zijn er nog hoor! Ik en velen met mij kunnen eengoedkoop dagjeuit nu wel vergeten. Ik. Hen een low budget. AOW tje dus kwamen de ” kaartjes” goed van pas. Ook het onbeperkt reizen nu moet je alles vastleggen, heb ik begrepen, nou, dan maar sparen om gewoon met ov kaart te reizen, naar wat en hoe ik wil.