fbpx
Foto: Spoorwegmuseum

Thomas de trein weekend met korting

Veel peuters en kleuters kunnen er geen genoeg van krijgen: Thomas de trein. In het hemelvaartweekend (10 t/m 13 mei 2018 ) organiseert het Spoorwegmuseum een speciaal Thomas-weekend. Via UitjeKrant kun je nu toegangstickets kopen met korting. Daardoor betaal je 12,50 euro voor een toegangskaartje, in plaats van 17,50 euro.
Info & Bestel

 • Ontvang 28% korting en betaal 12,50 euro per persoon.
 • Flexibele tickets, zonder tijdslot
 • Ga je toch niet? Geen probleem, tickets éénmalig bruikbaar t/m 31 december 2018
 • Zie ook Spoorwegmuseum met Korting

Geldig tijdens Thomas de Trein weekend

De tickets van UitjeKrant zijn te gebruiken t/m 31 december 2018, en dus ook tijdens het Thomas de Trein weekend. Dat bevestigt ook een woordvoerder van het Spoorwegmuseum. Bij het Spoorwegmuseum bij de kassa kost een toegangskaartje 17,50 euro, online verkoopt het museum tickets voor 14 euro. Daarbij moet een tijdslot gekozen worden: tussen die tijden moet je dan bij het museum aankomen.

Geen tijdslot

Bij de tickets van UitjeKrant hoeft dat niet.”Er hoeft geen tijdslot gekozen te worden. Wij raden wel aan om rond 12 uur te komen, omdat het ’s ochtends heel erg druk is. Mocht het zo zijn dat de maximale bezoekerscapaciteit bereikt wordt – dit is de afgelopen jaren nog nooit gebeurd – dan zullen de bezoekers zonder tijdslot gevraagd worden om iets later op de dag terug te komen,” legt een woordvoerder van het museum uit.

Foto: Spoorwegmuseum

Diverse activiteiten

Behalve Thomas de Trein, zijn ook Henry en Emily aanwezig. En natuurlijk ontbreekt ook de dikke controleur niet op het Thomas de Trein Weekend. Speciaal voor jonge bezoekers zijn er speelkleden met Thomas de Trein speelgoed. En verder is er een speciale Thomas-Bioscoop, met uiteraard ook de nieuwste film van Thomas de Trein. Ook kun je lekker de Thomas de Trein liedjes meezingen tijdens de Thomas-Sing-Along.

Peuters niet gratis

Voor bezoekers vanaf 4 jaar en ouder kun je online een ticket met korting kopen en betaal je 12,50 euro in plaats van 17,50 euro. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar krijgen normaal gesproken gratis toegang, maar betalen tijdens het Thomas de Trein Weekend 5 euro. Tenminste als je een ticket aan de kassa koopt. Online, op de site van het Spoorwegmuseum, kost een ticket voor kinderen tussen de 1 en 3 jaar 4,50 euro. De gratis peuterkaartjes zijn NIET geldig tijdens het Thomas de Trein Weekend.

Beperkt parkeren

De parkeerruimte bij het Spoorwegmuseum is zeer beperkt. Daarom vraagt het museum bezoekers van het Thomas de Trein Weekend om per openbaar vervoer te komen. Maak gebruik van onze prijsvergelijker om een goedkoop kaartje te vinden. Vanaf Utrecht Centraal pendelt 1x per uur een trein naar het Spoorwegmuseum (Utrecht Maliebaan). Daarnaast kun je vanaf Utrecht Centraal ook de bus pakken. Bus 2 van U-OV heeft een halte bij het Spoorwegmuseum. Verder stoppen er tal van andere bussen iets verderop, op een paar minuten lopen van het Spoorwegmuseum. Verder nog goed om te weten: Uitjekrant rekent per bestelling 1,50 euro boekingskosten. Die zijn onafhankelijk van het aantal tickets dat je bestelt.

4 gedachten aan “Thomas de trein weekend met korting”

 1. c schreef:

  wanneer je op de link klikt om deze tickets te bestellen, staat er toch heel duidelijk bij vermeld:
  Let op: de tickets zijn niet geldig tijdens het Thomas weekend op 25-26-27-28 mei.

  1. Hildebrand schreef:

   Die regel stond er op 3 mei niet. We hebben opnieuw het Spoorwegmuseum gebeld, en gevraagd hoe het nu zit. Het Spoorwegmuseum bevestigt nogmaals dat de tickets wel gewoon geldig zijn, en gaat dit nu ook communiceren met Uitjekrant.nl. Ik neem aan dat betreffende regel weer verwijderd gaat worden.

 2. A schreef:

  Ik kan hier geen kaarten voor een peuter kopen toch? Dus dan zouden we alsnog met dat tijdslot zitten.

 3. Annemarie Slits schreef:

  Bestellen via jullie site loopt vast! Kom niet verder dan de link naar Ideal,op drie verschillende browsers! WIl graag vandaag kaarten bestellen voor Thomasweekend.

  Groeten, Annemarii

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *