fbpx
Foto: Treinreiziger.nl/Stefan Verkerk

Trein Zwolle – Parijs: € 44

14 nov 2020 20:20

Voordelig met de trein naar Parijs? Dat kan perfect vanuit Zwolle. Onderweg stap je 1x over. In slechts 4 uur en 18 minuten brengt de trein je van Zwolle naar Parijs. Een treinkaartje is al verkrijgbaar vanaf 44 euro. De verkoop start vanaf ongeveer 4 maanden voor vertrek.

Treinreis Zwolle – Parijs.

In Zwolle stap je in de intercity naar Schiphol. Deze trein rijdt 2x per uur. Na 1 uur en 8 minuten wordt Schiphol bereikt. Hier stap je over op de Thalys. Via onder andere te Rotterdam en Brussel rijdt de trein naar Parijs. In Parijs stopt de trein te Gare du Nord.. 

Service in de trein

Een belangrijk deel van de reis gaat per hogesnelheidstrein Thalys. De Thalys heeft verschillende reisklassen. De goedkoopste treinkaartjes vind je in Standard, vergelijkbaar met de reguliere tweede klas. Wil je extra beenruimte? Dan kies je voor Comfort. De hoogste reisklasse is Premieum. In Premium is een hapje en een drankje bij de zitplek inbegrepen. Handig om te weten: in de Thalys is er een bar aanwezig. Ook is er gratis wifi. De reistijd kun je prima gebruiken om een boek te lezen of juist te werken.

Treinkaartjes Zwolle – Parijs

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 44 euro. Gereserveerde zitplek is bij de prijs inbegrepen. Je ticket is alleen geldig voor de gekozen trein. Verkoop verloopt onder andere via NS International. Maar je kunt ook een treinkaartje kopen bij bijvoorbeeld Trainline.

Per trein naar Parijs? Dan zijn dit de reistijden en tarieven

Per trein Den Haag – Parijs3 uur en 6 minuten€ 40
Per trein Utrecht – Parijs3 uur en 32 minuten€ 44
Per trein Haarlem – Parijs3 uur en 40 minuten€ 40
Per trein Zwolle – Parijs4 uur en 18 minuten€ 44
Per trein Groningen – Parijs5 uur en 47 minuten€ 44
Per trein Eindhoven – Parijs3 uur en 51 minuten€ 44
Treinreis Maastricht – Parijs3 uur en 17 minuten€ 33
De genoemde tarieven zijn “vanaf” tarieven en zijn beperkt beschikbaar. Lastminute kan het tarief fors duurder zijn.

Handige Links