fbpx
Foto: Stefan Verkerk

Voordelig treinreizen: bespaar tot 76% op je treinreis

Voordelig reizen met de trein? Dat kan in 2023 nog steeds. Zo kun je besparen met NS Flex of een treinkaartje met korting kopen via de app Gaiyo, ook bij korte reizen. Actiedagkaarten via Kruidvat en AH komen vooralsnog niet meer terug. Maar besparen op het treinkaartje blijft mogelijk.

Samenvatting Treinkortingen

Een overzicht van de belangrijkste mogelijkheden waarmee je kunt besparen op je treinreis. In dit komen de genoemde kortingen uitgebreider aan het ligt.

  • Weekend Voordeel: voor € 2,20 één maand 40% korting in het weekend
  • Dal Voordeel: € 5,60 één maand 40% korting mits treinreis in daluren begint
  • Reizen zonder abonnement? 10% korting via de app Gaiyo (alleen in de daluren)
  • Tussen Den Haag – Eindhoven, Utrecht – Den Helder en Utrecht – Groningen kun je tot 60% besparen met NS Voordeel. Je ticket is gebonden aan een tijdslot.
  • Groepsticket: van 2 tot 7 personen. Bespaar tot 76%!
  • Jongerendagkaart (12 t/m 18 jaar): reis voor € 7,95 onbeperkt in de daluren bij NS
  • Eén maand onbeperkt treinen in het weekend? € 34,95 met Weekend Vrij
  • Gouden tip: check in vlak vóór de spits (alleen met ov-chipkaart)

Voordelige treinreizen met NS Flex

Besparen op je treinreis is eenvoudig met NS Flex. Het mooie is: met dit abonnement zit je nergens aan vast en heb je geen saldo meer nodig op je ov-chipkaart. Hoe werkt het? Met NS Flex betaal je achteraf. Met NS Flex Basis reis je zonder abonnement. Maar vaak is het voordeliger om te kiezen voor een flexibel abonnement.

Het goedkoopste NS Flex abonnement is NS Flex Weekend Voordeel. Je ontvangt voor slechts € 2,20 een hele maand in het weekend 40% korting. Dat is heel snel terug verdiend. Reis je veel in het weekend? Dan is één maand Weekend Vrij misschien nog wel goedkoper (€ 34,95). Na 30 dagen kun je switchen van abonnement of je abonnement uitzetten.

Wil je ook doordeweeks 40% korting? Kies dan voor NS Flex Dal Voordeel (€ 5,60 per maand). Belangrijk is wel dat je doordeweeks de reis in de daluren begint. Dat betekent: vóór 6:30 uur, tussen 9:00 – 16:00 uur of na 18:30 uur. Het moment van inchecken bepaalt of je wel of geen 40% korting krijgt. Je kunt dus om 6:25 uur inchecken, en vervolgens in de spits van bijvoorbeeld Rotterdam naar Groningen reizen. Goed om te weten: alleen als je reist met de ov-chipkaart is het incheckmoment bepalend. Met e-tickets mag je niet in de spits reizen, ongeacht wanneer de reis begonnen is.

Samen met de trein is goedkoper

Wil je voordelig met de trein door Nederland? Dat kan. Met twee personen reis je al tussen twee stations naar keuze voor € 17 per persoon, mits je in de daluren reist. Of je nu van Rotterdam naar Groningen of van Amsterdam naar Maastricht wil, het kan met het Groepsticket. De genoemde prijs is op basis van een enkele reis. Reis je met meer personen? Dan wordt de trein steeds goedkoper. Bij 7 personen heb je al een enkele reis vanaf € 7,15. Dit betekent dat je op dat moment 79% bespaart op basis van een voltarief treinkaartje! Het groepsticket is een e-ticket dus reizen in de spits is niet toegestaan, ongeacht hoe laat de reis begonnen is.

Altijd 10% korting in de daluren

-10%

treinkaartje met korting

10% korting
in de daluren
zonder abonnement
Of je nu een lange of korte treinreis maakt: via Gaiyo krijg je 10% korting op je treinreis. Prettig is dat je geen abonnement nodig hebt. Het enige wat belangrijk is: de treinreis moet in de daluren plaats vinden, en via Gaiyo worden gekocht.

Zo bespaar je op een treinkaartje

Tip 1: NS Flex

Met NS Flex kun je flink besparen. Voor slechts € 2,20 krijg je bijvoorbeeld een maand lang in het weekend 40% korting (Weekend Voordeel). Wil je ook doordeweeks buiten de spitsuren 40% korting krijgen? Dan betaal je € 5,60 per maand (Dal Voordeel). Na een maand kun je dagelijks opzeggen. Voor NS Flex heb je een persoonlijke ov-chipkaart nodig. Heb je die niet? Geen probleem, deze krijg je gratis bij bestelling van een Dal Voordeel-abonnement of een duurdere variant. Handig om te weten: anders dan bij e-tickets is bij de ov-chipkaart het incheckmoment bepalend. Wie om 15:55 uur incheckt, krijgt bijvoorbeeld heel de reis 40% korting. De spits duurt bij NS altijd van 6:30 – 9:00 uur en van 16:00 – 18:30 uur. In het weekend en op feestdagen zijn er geen spitsuren.

NS Flex heeft ook andere opties, bijvoorbeeld een maand lang onbeperkt reizen in het weekend voor € 34,95.

Tip 2: Samenreiskorting

Heb je een NS-abonnement? Dan reis je niet alleen zelf met korting, maar mag je ook tot drie personen meenemen met 40% korting. Je kunt dit tegenwoordig alleen nog digitaal regelen, met behulp van een koppelcode. Bij samenreiskorting is de werkelijke tijd bepalend, en er mag dus niet gereisd worden tijdens de spits, ongeacht de inchecktijd.

Tip 3: Jongerendagkaart

Jongeren, 12 t/m 18 jaar, kunnen nu heel voordelig een NS Dagkaart kopen. Dit kan via de NS-app voor slechts € 7,50. De Jongeren Dagkaart is alleen geldig in de daluren en alleen bij NS. Dus in het weekend de gehele dag onbeperkt reizen, en doordeweeks niet tijdens de spitsuren.

tip 4: Dal Dagkaart

Wil je onbeperkt na 9:00 uur kunnen reizen met trein, bus, tram en metro? Dan is de Holland Travel Ticket Off peak handig. Dit treinkaartje is dus ook in de avondspits geldig. Heel goedkoop is dit treinkaartje niet: € 48. Toch kun je hier tot € 12 mee besparen ten opzichte van het normale tarief (en dan is de bus, tram en metro niet inbegrepen).

3 dagen Parijs: Trein + Hotel v.a. € 199 p.p.

€199 pp

Stedentrip Parijs per trein

trein + hotel
Centrum van Parijs
Goede prijs-kwaliteit
Met 300 kilometer per uur naar de stad van de Liefde. Uiteraard verblijft u in prima hotel, nabij station Gare du Nord en met een metrostation bijna voor de deur. Tal van excursies zijn mogelijk Stedentrip naar Parijs vanaf € 199 pp (bij 3 dagen).

Overzicht treinkaartjes in Nederland

Groepsticket enkele reis v.a.

Reis samen in de daluren met 2 t/m 7 personen met het NS Groepsticket.
€6,30

NS Jongerendagkaart

Onbeperkt door Nederland, alleen bij NS. Beschikbaar voor jongeren t/m 18 jaar.
€ 7,95

Weekend Vrij

Reis één maand onbeperkt in het weekend via NS Flex
€34,95

NS Business Card

Zakelijk voordelig met de trein? Vraag de NS Business Card aan.
€ 0

Holland Travel Ticket Off Peak

Reis onbeperkt door Nederland na 9:00 uur. Geldig in trein, tram, bus en metro.
€ 48

Railrunner

Kinderen t/m 11 jaar kunnen een dag onbeperkt reizen met de Railrunner
€ 2,50

Dal Dagretour 2e klas

UITVERKOCHT
dagretour
t/m 31 okt
daluren
20 bestemmingen
UITVERKOCHT! Reis voordelig met de trein naar 20 bestemmingen naar keuze (en zelfs mee, zie onze pagina Dal Dagretour 2e klas). Zaterdag en zondag heel de dag geldig. Doordeweeks niet geldig in de ochtend- en avondspits.

Belangrijk: Vrijwel alle treinkaartjesaanbiedingen zijn doordeweeks niet geldig tussen 6:30 – 9:00 uur en 16:00 – 18:30 uur. Indien je reist met een e-ticket moet je altijd voor de spits de trein uit zijn. In het weekend zijn er geen tijdsbeperkingen.

 

Heb je een goedkoop treinkaartje gezien dat hier ontbreekt? Neem contact op via contact@treinreiziger.nl.
Stedentrips & treinrondreizen

Stedentrip Wenen: Trein + Hotel

Betreft een vierdaagse reis met de nachttrein naar Wenen.
€ 193

Stedentrip Praag: Trein + Hotel

Verblijf in Praag in een vijfsterrenhotel. Upgrade naar de 1e klas voordelig mogelijk.
€ 320

Rondreis Zwitserland

Ontdek de mooiste spoorlijnen van Zwitserland, o.a. de Bernina & Glacier Express.
€ 523

Stedentrip Parijs

Inclusief treinreis per Thalys naar Parijs en goed hotel nabij metro, station en centrum.
€ 199

Stedentrip Berlijn: Trein + Hotel

Zelfs het openbaar vervoer in Berlijn is inbegrepen! Of
€ 299

Stedentrip Bremen

Trein + Hotel. En ook het plaatselijke OV is inbegrepen, net als het ontbijt
€ 225

Trein + Hotel Antwerpen: v.a. € 87 p.p.

€87 pp

treinkaartje Belgie

trein + hotel
Bij het station
In het centrum
Antwerpen is de ideale bestemming voor een stedentrip per trein. Een bruisende stad, met een mooie historische binnenstad. Uiteraard is het treinticket inbegrepen bij deze deal, maar ook het hotel naast het station, direct bij het centrum. Boek de Stedentrip Antwerpen vanaf € 87 pp.

9 daagse Treinrondreis Slowakije: v.a. € 649 p.p.

€649 pp

Treinrondreis Slowakije

Mooie treintrajecten
Prachtige natuur
Historische steden
Een verborgen parel. Zo zou je Slowakije kunnen noemen. Want velen hebben niet de moeite genomen om dit prachtige land met mooie spoorlijnen, historische steden en ruige natuur te bewonderen. Daar kan met deze Rondreis door Slowakije per trein verandering in komen.

Grand Panorama Zwitserland 1e klas (v.a. 5 dagen)

€815 pp

Treinrondreis Zwitserland

1e klas
Mooiste spoorlijnen van Zwitserland
incl. reserveringen
Extra genieten van de mooiste treinreizen in Zwitserland? Dat doet u tijdens deze reis in de 1e klas in alle bekende panoramatreinen. Alle reserveringen (waarde tot € 212 bij 2 personen) en treintickets zijn inbegrepen. Uiteraard zijn alle hotels op loopafstand van het station. Boek nu de Grand Panorama Rondreis Zwitserland, vanaf € 815 pp.

Internationale treinkaartjes (losse tickets)

Treinkaartje België: Antwerpen max € 26

€ 20,-

treinkaartje Belgie

e-ticket
7 dagen voor vertrek
vanaf € 20
Koop minimaal 7 dagen voor vertrek een treinkaartje naar België en bespaar fors! Zo betaal je doordeweeks (maandag t/m donderdag) nooit meer dan 20 euro voor een enkeltje Antwerpen. In het weekend (vrijdag t/m zondag) betaal je maximaal 26 euro. Soms zelfs minder. Je reist per intercity. Deze actie kan niet uitverkocht raken! Alleen online te koop

Artikelen over treinkaartjes

1 1 stem
Artikel waardering
309 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Loek Voorn
6 jaren geleden

Best wel wrang om tegelijkertijd op de home-pagina van Treinreiziger een reclame te lezen over een automerk…..

dries molenaar
6 jaren geleden
Antwoord aan  Loek Voorn

Want daar gelden de goedkope kaartjes niet?

Gerrad
6 jaren geleden
Antwoord aan  Loek Voorn

Dat noemen ze Cookies, waarschijnlijk heb je zelf op auto’s lopen zoeken |-)

Antonio
6 jaren geleden
Antwoord aan  Loek Voorn

Hoezo wrang? Jezus man wat een gezeik.

jan
6 jaren geleden
Antwoord aan  Loek Voorn

misschien zien wij binnenkort reclame voor treinkaartjes op de website van Merc. Benz.
ik reis nooit met de trein en wil dat nu eens gaan doen maar… mijn god wat is dat gecompliceerd!!!

toon
6 jaren geleden
Antwoord aan  jan

Ja, gewoon idioot de verschillen in prijzen.
En maar zoeken!
Het is net de belasting, makkelijker kunnen wij het u niet maken.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  toon

Met http://www.treinreiziger.nl/prijsvergelijker proberen wij het zo makkelijk mogelijk te maken.

Jos
4 jaren geleden
Antwoord aan  jan

Gewoon je hersenen eens echt laten werken misschien?
Als je dat doet, dan kom je er MISSCHIEN achter, dat het makkelijk is en vele malen goedkoper dan met de auto!!!!

Arjan
1 jaar geleden
Antwoord aan  Jos

Toen je het schreef was het MISSCHIEN goedkoper inderdaad om met de trein te reizen. Tegenwoordig is dat lang niet altijd meer zo (behalve dan NS flex).

C Kruithof
6 jaren geleden

ik wil met 6 personen van Rotterdam naar Amsterdam op woensdag 17 januari en weer terug ,wat gaat me dat kosten.

Gol
6 jaren geleden
Antwoord aan  C Kruithof

Zo te zien veel geld C.
Maar, toch nog in Adam geraakt met de goeie ouwe trouwe NS?

Veonique
5 jaren geleden
Antwoord aan  C Kruithof

Neem een taxi dat is goedkoper dan de trein!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Veonique

Haha. Geef maar het telefoonnummer van dat taxibedrijf.

John
4 jaren geleden
Antwoord aan  C Kruithof

Groepskaartje bestellen.Ben je met een paar euro per persoon klaar🤗

Anoniem
4 jaren geleden
Antwoord aan  C Kruithof

groepskaart

C Kruithof
6 jaren geleden

k wil met 6 personen van Rotterdam naar Amsterdam op woensdag 17 januari en weer terug ,wat gaat me dat kosten.

Paul936
6 jaren geleden
Antwoord aan  C Kruithof

Ja, het is natuurlijk al achter de rug, maar voor het beantwoorden van zo’n vraag heb je veel extra informatie nodig. Hoe oud zijn de personen bijvoorbeeld, want voor kinderen is het goedkoper, en is het eerste of tweede klas? En is er sprake van het in bezit hebben van een kortingskaart of nietetc.? Mijn ervaring is dat het gewoon het makkelijkste is als je even kijkt op ns.nl en het daar dan invult. En misschien is het wel nóg makkelijker als je het invult op de kaartjesautomaat op het station. Dat doe ik meestal een dag of enkele dagen voordat ik met de trein wil gaan. Dan weet ik alvast de prijs.

Anoniem
4 jaren geleden
Antwoord aan  Paul936

Antwoord is te laat…maar een groepsticket?

Redacteur
Erwin Wessels
6 jaren geleden
Antwoord aan  C Kruithof

De prijsvergelijker van Treinreiziger.nl werkt ook goed: https://www.treinreiziger.nl/prijsvergelijker/

Diny
6 jaren geleden

Koop een groepsretour in de spoordeelwinkel. 60 euro voor 6 personen

Annemiek
6 jaren geleden
Antwoord aan  Diny

Nee, dat kan niet. Het Groepsretour is niet meer te bestellen voor reisdata na 14 januari. Daarvoor in de plaats komt het Groepsticket. Daarmee kost het 66 euro (2*33) voor dezelfde reis, met extra belemmerende voorwaarden voor de spits.

dries molenaar
6 jaren geleden
Antwoord aan  Annemiek

Maar nog steeds hartstikke goedkoop.

Wim
6 jaren geleden

De actie van Dagretour met broodje voor € 20 lijkt te zijn gewijzigd in een Dagretour met broodje: € 19 (2e klas). Verder is de kaart slechts tot 7 januari geldig.

Natasja
6 jaren geleden

Goedemiddag, als ik met 2 volw en 2 kinderen (5/6) reis kan dat samen op het nieuwe groepsticket 4 pers? Of moeten de kinderen apart railrunner?

A.S.
6 jaren geleden
Antwoord aan  Natasja

Natasja, kinderen ook gratis reizen. Even opzoeken hoe dat moet. Kost 1 cent per jaar.

Annemarie
6 jaren geleden

zijn er ook actie-kaartjes die je voor 9.00u. kunt gebruiken op een doordeweekse dag?

Debby
6 jaren geleden
Antwoord aan  Annemarie

Nee, dat is er niet.

Willem
6 jaren geleden

Volgens de desbetreffende voorwaarden op de site van “Spoordeelwinkel” is de NS Wintertoer te gebruiken EN te koop(!) tot en met 26 januari 2018. Dat is anders dan deze opsomming van Treinreiziger vermeldt.

Wekking
6 jaren geleden

Wij zijn met 11 personen verplicht om metf de trein te reizen om 445 uur omdat we om 935 uur vliegen. Welk kaartje is het meest handigst. Het is op donderdag 25 januari

Sjaak
6 jaren geleden
Antwoord aan  Wekking

Een treinkaartje. Als de afstand kort is dan kan het zijn dat je met een normaal kaartje goedkoper uit bent.

Marcella
6 jaren geleden

Hallo, kun je met een enkele reis van bv Vakantieveilingen ook een ‘via’ traject kiezen; bijv. van Schiphol via Eindhoven naar Enschede?

Annemiek
6 jaren geleden
Antwoord aan  Marcella

Nee, dat kan niet.

A van Dun
6 jaren geleden

Hallo,
Wij willen met 3 personen op vrijdag 19 jan as van eindhoven naar maastricht en zaterdag 21 jan as weer terug vab maastricht naar eindhoven.
Zijn daar leuke aanbiedingen voor?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  A van Dun

Je zou gebruik kunnen maken van de twee enkele reizen voor € 23. Die aanbieding heeft u dan drie keer nodig.

Anoniem
6 jaren geleden

waarom kan ik nu de treinticket niet bestellen voor morgen???

Anoniem
6 jaren geleden

de groepstreinticket wel te verstaan

Anoniem
6 jaren geleden

Retour 1e klas gekocht voor € 19 op Zondag 7 Januari op reis geweest kon in de hele trein geen 1e klas vinden

Annemiek
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Er bestaan geen treinen van NS zonder eerste klasse. Dus dan had je beter moeten zoeken.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Welk traject heb je gereisd? Inderdaad hebben alle NS treinen 1e klas. Het verschil in Sprinters is vaak wel kleiner. Sommige regionale treinen van Arriva hebben geen 1e klas.

Anke
6 jaren geleden

Ik heb nog altijd een 1e klas gedeelte in de treinen van Arriva gezien. In ieder geval in de treinen naar Emmen. Voor- of achteraan (afhankelijk van de rijrichting). Denk wel om het op- afstapje🙄

dries molenaar
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Zo komen de praatjes in de wereld. En alles Anoniem natuurlijk.

Vlaming
6 jaren geleden
Antwoord aan  dries molenaar

De anonieme accounts worden door deze site geblokkeerd. Vrije meningsuiting hebben jullie Hollanders weinig mee, denk aan de censuurwet van Ollongren (zal toch wel verwijdert worden vanwege de politieke voorkeur van de redacteur) of de moord op Theo van Gogh.

Vlaming
6 jaren geleden
Antwoord aan  Vlaming

Blokkeren op IP adres heeft weinig zin op internet dankzij Proxyservers 🙊

Verzoener
6 jaren geleden
Antwoord aan  Vlaming

Waarom bied u niet uw excuses aan voor het trollen. Qua reacties is het niet netjes om geen gedragscode te publiceren, dat valt de redactie aan te rekenen.

Srb
3 jaren geleden
Antwoord aan  Vlaming

Wat doe je hier dan? Als dat alles is wat je kwijt wilt en niks hebt met de strekking vsn deze website. Wat weerhoudt je dan om je geleuter niet met je mede Vlamingen op stommehollanders.be te delen of iets dergelijks? Doei.

A. Damhuis
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Ik had de hele coupe voor mij zelf. Dus…..

Catharina 55
4 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Jammer voor u. In de meeste treinen heb je twee eerste klas coupés . Zelfs in korte treinen. Meestentijds voor – en achterin. Een beetje suf van u. Voortaan beter kijken !

Reiziger
6 jaren geleden

Waar kan ik op dit moment een NS voordeelkaartje liefst retour 1 persoon kopen of anders 2x een enkel. Ik kan zelf op dit moment geen actie vinden. Besteden op woensdag 10 januari 2018

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Reiziger
Igor
6 jaren geleden

Magere acties deze maand. Ook zou het mooi zijn als een aanbieder eindelijk kwam met de 1ste Klas Dagkaart ipv. van het 1ste Klas Retourtje.

Poppe Eillert
6 jaren geleden

Met de enkele reiskaartjes van Vakantieveilingen kan ik ook op daluren reizen? Ik wil a.s. maandag naar Schiphol om ca. 5 uur vertrekken met 2 personen vanaf Hengelo en vrijdag weer terug.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Poppe Eillert

Nee, niet om 5 uur ‘s ochtends, wel om 5 uur ‘s avonds.

Poppe Eillert
6 jaren geleden

Betekent dus voor de terugreis wel en de heenreis niet. Bedankt voor dit antwoord.

Hans
6 jaren geleden

NS wintertoer zou geldig en te koop zijn t/m 26 januari, pagina is echter bij Spoordeelwinkel niet te vinden.

Tom
6 jaren geleden
Antwoord aan  Hans
Hans
6 jaren geleden
Antwoord aan  Tom

Inderdaad, zie dat de betreffende pagina nog altijd niet te vinden is.

Charon
6 jaren geleden

Jammer, de goedkope treinkaartjes van VakantieVeilingen zijn ook al niet meer voordelig. Binnen 4 maanden tijd bijna 5€ duurder geworden.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Charon

3.50 euro duurder per 2 stuks. Het wel 1 van de langst lopende acties. Per stuk dus 1.75 euro duurder.

adrienne
6 jaren geleden

zijn jullie concurrent van de ns

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  adrienne

Nee hoor. We maken een overzicht van alle acties. Ook van de NS acties. Linksom of rechtsom is het in samenwerking met NS.

Patricia Paulussen
6 jaren geleden

Ik wil vrijdag 19/1 van Maastricht naar Tilburg en terug, welk kaartje is het goedkoopste?

Daan
6 jaren geleden

Zo fijn dat de enkele reizen van oa vakantieveilingen steeds duurder worden, wat was t fijn toen t nog 2x€10 was.. Dagkaarten zijn trouwens ook steeds duurder 🙁

Dirk Notelaers
6 jaren geleden
Antwoord aan  Daan

Inderdaad, worden stilaan steeds duurder…
Prijselasticiteit noemen ze dat….

Dirk Notelaers
6 jaren geleden

De niet-betaalmogelijkheid vanuit België is erg zuur…
Geen Creditcard of Paypal, toch erg universele betaalmiddelen, zacht uitgedrukt dan nog…
Alleen op actievandedag gaat het wel meen ik…
Ik woon dicht bij de grens maar zal dus moeten via winkel.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Dirk Notelaers

Helaas, wij kunnen er ook niets anders van maken. Een keuze van NS.

Guido
6 jaren geleden

wanneer wordt er eens gedacht aan de reizigers uit België die ook geregeld de trein nemen in Nederland? Wij hebben hier geen iDeal. Betalen via PayPal zou perfect uitkomen voor ons. Nu is het telkens maar wachten op een aanbieding via de winkels van de Hema, Blokker of Kruidvat.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Guido

Bij NS Spoordeelwinkel verwacht ik niet dat dit op korte termijn gaat komen. Het kan wel op Actievandedag (creditcard).

anna
5 jaren geleden
Antwoord aan  Guido

Je kan toch een online banknummer nmen bij bunq bank dan is ideal ook voor u te gebruiken

Srb
3 jaren geleden
Antwoord aan  Guido

Voor wat het waard is: het wordt ons Nederlanders ook niet gemakkelijk gemaakt als we naar België willen reizen. Meld dat even aan de NMBS aub. Dank je.

Sanne
6 jaren geleden

Ik wil die dagretour bestellen van 22,- , maar ik kan de pagina “Best verkochte uitjes” niet vinden (waar die op zou moeten staan)
Kan iemand me misschien vertellen waar ik dit ticket kan bestellen

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Sanne
aurelia Lapré
6 jaren geleden

Hallo, ik moet 3 februari met 2 personen van Maastricht naar Den Haag en wil 4 februari weer terug van Den Haag naar Maastricht. Kan ik dan 2 x de actie van vakantieveiling kopen dus 2 x 24,00 ( dus 4 kaartjes)

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  aurelia Lapré

Ja, dat kan!

Anoniem
6 jaren geleden

tjonge wat zijn de kaartjes van actie van de dag/vakantieveiling duur geworden zeg. Kocht ze regelmatig maar zijn nu al €24! Erg jammer!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Het was 10.25 euro per enkele reis, nu 12 euro. Stuk duurder, maar nog steeds op veel trajecten voordelig, toch?

Karel
6 jaren geleden

Kun je met een enkele reis kaartje van bv Emmen naar Dronten onderweg ook een paar uur verblijven in een Zwolle?

Guido
6 jaren geleden

AH treinkaartje is inderdaad te koop voor Bonus klanten maar helaas te gebruiken tot en met 25 februari 2018

Peter
6 jaren geleden
Antwoord aan  Guido

Wel een waardeloze actie zeg!
Je moet verplicht kiezen tussen Groningen, Zwolle, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven of Maastricht als bestemming. En met 18 euro nog best duur voor een actiekaartje! Hier de precieze info: https://lekkerweglekkerthuis.ah.nl/e-tickets/2/actie-trein-dagretour/10268/

Tessa
6 jaren geleden

AH Treinactie Dagretour:
Met dit dagretour met korting reis je in de 2e klas naar een van de zeven steden naar keuze. Je kan reizen naar Groningen, Zwolle, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven of Maastricht.

Geldig in de 2e klas van maandag t/m vrijdag vanaf 9:00 uur en op zaterdag en zondag de hele dag.

Zowel online als in de winkel te koop van 22 tot en met 28 januari en het ticket is te gebruiken tot en met 25 februari 2018.

Trudy
6 jaren geleden

Kun je met de actie van AH ook gewoon ergens op de rit uitstappen en vandaar weer terug. Ik hoef niet naar bv Zwolle maar Amersfoort

Luuk
6 jaren geleden

Ik hoop dat Blokker weer komt met kaartjed. Wij zijn er mee naar Schiphol gegaan. Je mocht niet in de spits maar wel als je voor aanvang spits instapte. Aangezien wij weer naar Schiphol moeten 27 maart

Guido
6 jaren geleden
Antwoord aan  Luuk

wat een waardeloze actie van AH. Ik hoop ook inderdaad dat ze snel weer via Blokker, Hema of Kruidvat verkocht worden. Ik moet op 14/04 vanuit M’tricht naar Utrecht (en terug) en ben Belg dus aan iDeal heb ik niks 🙂

D.Meijer
6 jaren geleden

Ik reis altijd alleen.
Het aanbieden van goedkope tickets, ALLEEN geldig voor 2 personen is een vorm van DISCRIMINATIE en moet verboden worden.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  D.Meijer

Het is in elk geval niet verboden en de meeste acties zijn voor 1 persoon.

Ilse
6 jaren geleden

Ik moet op een bepaalde tijd ergens zijn
Maar kan pas 9.20 met de trein
Kan ok niet de trein van 8.50 nemen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Ilse

Excuus dat ik niet eerder heb gereageerd, dat kan niet, helaas.

Mike
6 jaren geleden

Moet ik twee kaartjes kopen als ik op zaterdag heen reis en zondag terug?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Mike

Excuus dat ik niet eerder heb gereageerd, maar inderdaad.

Brigitte
6 jaren geleden

Wat is de goedkoopst manier te reizen van Venlo naar Brussels in april 2018?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Brigitte

Mijn advies: even wachten tot half maart en dan tickets zoeken op nsinternational.nl

Puck
6 jaren geleden
Antwoord aan  Brigitte

Lopend.

P.Verhoeven
6 jaren geleden

Daldagkaart mag ik voor 16,00 instappen of moet ik er voor 16:00 eruit zijn.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  P.Verhoeven

Bij e-tickets, zoals nu, moet u helaas al om 16u uit de trein zijn. Bij wegwerpkaartjes en ov-chipkaart is inchecken voor 16u voldoende.

Ineke
6 jaren geleden

voortijdig de actie van de site gehaald, flauw hoor! Dan ga ik liever met de auto, makkelijker en maar weinig duurder dan een duur treinkaartje.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Ineke

Wat bedoelt u precies? Welke actie is van de site gehaald? Tsja, we halen acties van de site als ze niet meer beschikbaar zijn. Lijkt mij prettig toch? Dat ze niet meer beschikbaar zijn, kunnen wij uiteraard weinig aan veranderen. In elk geval ook nu een prettige reis.

Arjan Krabbenbos
6 jaren geleden

ik heb liever de wegwerpkaartjes dan de e tickets, dat zijn makkelijker te kopen en voor de reizen ook handiger in gebruik. wanneer komen deze acties weer=

Anoniem
6 jaren geleden

als ik 10 februari den haag naar eindhoven ga is het dan binnen een week kruidvat blokker enz actie als het niet op tijd is moet ik dan dalvoordeel geruiken

F.F.W. Beijerling
6 jaren geleden

2de klasse Dal Vrij abonnement (jaarcontract) voor 65-plussers slechts €42, voor 65-minners €99 per maand. Reizen tijdens niet-daluren kan met Dal Vrij ook, mits ingecheckt voor aanvang van die uren. Da’s bijna gratis, naar mijn oordeel.

Mattheus
6 jaren geleden

Beste Treinreiziger.nl ik zou het fijn vinden als de goedkope (dag)kaarten van maandag tot vrijdag vanaf 9.00 gewoon de hele dag reizen tot de volgende dag 3.00 zonder dat je tussen 16.00 18.30 uur in en uit moet checken. Dan heb je geen gezeur dat je vóór 16.00 moet uit checken en dan weer moet wachten tot 18.30 om dan wéér in te checken. En als het vakantie op doordeweekse dagen vallen, dan zou je de regels van de weekend daarop toe kunnen passen. Maar goed het is maar een idee! 😉

goedgemutst
6 jaren geleden
Antwoord aan  Mattheus

Ik snap je probleem mattheus. Ik vind het nog ernstiger als je 5 voor 4 aankomt en je kijkt nog even rond kan je niet meer het perron af. Je moet dan haast over het spoor byzonder ongewenst.

Wouter
6 jaren geleden

Bij toeval ontdekte ik de volgende link: https://www.ns.nl/producten/s/superdaldagkaart

Het betreft een superdaldagkaart van €16,-, waarbij je na 11:00 uur onbeperkt kan reizen met de trein. Het ticket lijkt verkrijgbaar t/m 4 maart en bruikbaar t/m 31 maart. Het gaat om een e-ticket. Mocht je in het weekend als duo willen reizen, dan kan het volgende gebruiken:

https://www.ns.nl/producten/s/weekenddagretour
Dit betreft een weekenddagkaart voor 2 personen voor €32,-.

Henk brood
6 jaren geleden

Ligt het aan mij of zijn er maar weinig acties zoals Kruidvat, Blokker, AH of Primera. Neemt de NS zelf de regie in handen?

Abe
6 jaren geleden
Antwoord aan  Henk brood

Ik denk inderdaad dat de NS bepaalt wanneer die kaarten verkocht worden. Het zal ze nu financieel niet goed uitkomen dat er goedkope dagkaarten zijn.

Petra holhuijsen
6 jaren geleden

Ik wil weten voor maart trein kaarten zijn 7maart naar amsterdam

Hans
6 jaren geleden

Er is een aktie voor 2x enkele reis voor 2x €12,-
Kaartjes zijn geldig tot 30 pril.

Is de verwachting dat een soortgelijke aktie weer komt maar dan voor ná 1 mei ?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Hans

Ik verwacht het wel, maar ik heb geen garanties. Tot nu toe is die actie echter al een jaar lang verlengd. Wel is de prijs iets omhoog gegaan.

Alex
6 jaren geleden

Kun je een e-ticket voor iemand anders bestellen of komt hij op naam te staan van degene die het account heeft aangemaakt?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Alex

Als je een voucher koopt, is deze nog niet persoongsgebonden. Pas als de voucher wordt ingewisseld zijn de persoongsgegevens bepalend.

Truus
6 jaren geleden

Wanneer komen er weer treinkaartjes van Blokker A&H Hema of Kruidvat.
Die waren er altijd standaard

Guido
6 jaren geleden
Antwoord aan  Truus

Moet 14/04 naar Utrecht en kan helaas ook enkel via “winkel” ticket/voucher er geraken…Als Belg hebben we geen iDeal 🙂

Puck
6 jaren geleden
Antwoord aan  Guido

Actie van de Dag en Vakantie Veilingen accepteren ook Paypal.

Sundus
6 jaren geleden

Gratis rijzen

goedgemutst
6 jaren geleden

Is erg goede site dit hildebrand. Jammer dat er al een maand geen goede tickets zijn. Daar kan treinreinreiziger.nl ook niks aan doen. Vind het jammer dat de overheid veel te weinig doet om het reizen per trein te stimuleren. Is de netste vorm van vervoer. Zelf heb ik een goed alternatief kan met de fiets heel nederland door sinds ik lid ben van een campingclub. Al die speciale kaartjes is niets voor muj. Ik ga niet een half uur bezig zijn met het kopen van een kaartje. Ik doe daar géén concessies aan.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  goedgemutst

Nog bedankt voor het compliment.